Tiedotuksia

Venepaikka ja jäsenasiat:
Satamakapteeni Juha Kandolin p. 040 760 0722, satamakapteeni(at)lvry.fi

Vuokraamme kerhotaloa myös kerhoon kuulumattomille.
Ota yhteyttä:
- Tommy Blomqvist
+358 405 8110 94, vuokraus(at)lvry.fi

Hyvä tietää

 

Satama-alue

Autoa pysäköitäessä on huolehdittava, että kulkuväylät laitureille ja kerhorakennukseen pysyvät auki. Kerhorakennuksen eteen pysäköinti on kielletty.

 

Veneen pitäminen runkolaiturissa on sallittua vain lyhyen aikaa venettä lastattaessa tai huollettaessa. Tällöinkin on katsottava, että lähinnä runkolaituria oleville venepaikoille on vaivatonta kulkea.

Veneessä asuminen ei ole sallittua satama-alueella.

 

Huoltotoimet

Öljyjenvaihdossa tulevan jäteöljyn voit kaataa jäteöljysäiliöön, joka sijatsee jätehuoltokatoksessa. Käytettyjä akkuja ei saa jättää katokseen. Jätehuolto on tarkoitettu vain veneilyssä syntyville jätteille. Kotitalous-, remonttijätettä tai vastaavaa ei saa jättää kerhon alueelle.

 

Vesi- ja sähköpisteitä löytyy useasta kohtaa satama-alueelta. Voimavirtaa on saatavilla kerhotalon nurkalta varaston vierestä. Varastosta löydät jatkovesiletkut, joilla saat veden käytttöösi myös telakointialueen reunoilla.
Normaali veneilyharrastuksen vaatima sähkön ja veden käyttö sisältyy vuosittaiseen jäsenmaksuun. Mikäli kuitenkin jäsen haluaa tehdä esimerkiksi suurempaa remonttia veneessä, joka vaatii suurempaa sähkön tai veden käyttöä, on siitä sovittava erikseen satamakapteenin kanssa.

Telakointialueella saa suorittaa normaalit veneen huolto- ja kunnostustyöt kunhan siitä ei ole haittaa naapuriveneille eikä ympäristölle. Työssä syntyvät jäteaineen talteenotossa on noudatettava erityistä tarkkuutta. Jo runsas hiontapöly on veneissä käytettyjen materiaalien ja suoja-aineiden vuoksi erittäin haitallista ympäristölle.

 

Kerhorakennus

Lauttasaaren Veneilijät vuokraa kerhorakennusta myös yksityishenkilöiden ja yritysten tarpeisiin. Jäsenet saavat hinnoista erillisen jäsenalennuksen. Vuokrauksesta saat lisätietoa tilojen esittelysivulta

 

 

Juhlatoimikunta

Juhlatoimikunta vastaa monenlaisten tapahtumien järjestämisestä. He pitävät mm. kahviota yhteisnostojen yhteydessä sekä suunnittelevat lipunnosto- ja -laskujuhlat. Kaikki kiinnostuneet ovat aina tervetulleita mukaan toimintaan.

 

 

Vartijan tehtävät

Jäsenten velvollisuuksiin kuuluu vartiointi. Vartioinnin tarkoituksena on turvata jäsenten ja yhdistyksen omaisuus varkauksilta, ilkivallalta ja muilta vahingoilta satama- ja telakointialueella suorittamalla säännöllisiä vartiokierroksia vartiovuoron aikana.
Vartijan pitää liikkua laitureilla tarkastamassa veneiden kiinnitys ja pinnalla pysyminen, Vähäiset puutteet vartija voi itse korjata ja ottaa tarvittaessa yhteyttä veneen omistajaan.Vartijan pitää valvoa myös telakointi- ja pysäköintialueita.
Iltavuoron alkaessa vartija laskee yhdistyksen lipun ja aamuvuoron päättyessä lippu nostetaan. Moottoriveneliiton viiri saa olla yön yli lipputangossa.
Vartijan pitää korjata talteen irralleen jätetty yhdistyksen omaisuus ja tyhjentää tarvittaessa yhdistyksen vene sadevedestä.
Vartijan pitää muistuttaa vuorokauden päästä tulevia vartijaa soittamalla hänelle vuoron alussa ja kutsuttava seuraava vartija paikalle, jos hän ei ole saapunut ajoissa.
Vartiokirjaan merkitään kaikki havainnot ja lopuksi vartija kuittaa vartiovuoronsa suoritetuksi merkitsemällä nimensä ja allekirjoituksen.

 

Lisää tietoa saat osoitteesta info(at)lvry.fi