Tiedotuksia

Venepaikka ja jäsenasiat:
Juha Kandolin p. 040 760 0722

Vuokraamme kerhotaloa myös kerhoon kuulumattomille.
Ota yhteyttä:
- Tommy Blomqvist
+358 405 8110 94, troblomqvist@live.com

Lauttasaaren veneilijät ry.

Lauttasaaren veneilijät tarjoaa hyvät puitteet moottoriveneharrastukselle kohtuullisin kustannuksin. Satamamme Lauttasaaren pohjoispuolella Lemislahdessa (Lahnalahdentie 3, Helsinki: kartta) tarjoaa suojan kaikilta tuulilta. Meidän ei tarvitse tehdä kompromisseja moottoriveneilijöiden ja purjeveneilijöiden erilaisten tarpeiden kanssa, koska satamassamme ei ole purjeveneitä. Emme myöskään käytä resurssejamme kilpailutoiminnan tukemiseen. Keskitymme tuottamaan palveluita veneilijöille, jotka harrastavat retkiveneilyä, kalastusta tai tarvitsevat sataman yhteysveneelleen mökkimatkoja varten.

Takaamme jäsenillemme myös talvitelakointipaikan satama-alueelta. Kerhotalo tarjoaa saniteettitilat suihkua myöten. Rakennus sopii myös mainiosti juhlien tai kokousten pitopaikaksi. Käytössä on myös erillinen grillikatos. 

Yhdistyksemme hallinnassa on myös saaritukikohta Kirkkonummella. Lilla Bredskärissä on poijut veneiden kiinnitystä varten, keittokatos, sauna, telttailumahdollisuus ja hyvät kalavedet. Sen etäisyys on 20 kilometriä venesatamastamme suojaisen sisäreitin varrella.


Uutiset

Vuoden 2022 veneilykurssit ovat varattavissa PaVe.fi-sivustolta 8.12.2021 klo 9.00 alkaen (08.12.2021)
Lauttasaaren veneilijät tarjoaa jäsenistölleen veneilyharrastusta tukevaa koulutusta Pajalahden veneilykoulun (PaVe) kautta. Veneilykoulun toiminnasta vastaa seitsemän..