Tiedotuksia

Venepaikka ja jäsenasiat:
Satamakapteeni Juha Kandolin p. 040 760 0722, satamakapteeni(at)lvry.fi

Vuokraamme kerhotaloa myös kerhoon kuulumattomille.
Ota yhteyttä:
- Tommy Blomqvist
+358 405 8110 94, vuokraus(at)lvry.fi

Laituripaikat

lemislahden_satama.jpgKerhon satama Lauttasaaren Lemislahdessa (Lahnalahdentie 3, Helsinki: kartta) tarjoaa suojaisan paikan niin pienelle kuin suurellekin moottoriveneelle. Satama on suojassa kaikilta tuulilta eikä aallokko pääse vaivaamaan satamaamme kiinnittyneitä veneitä.

Veneilijöille satamamme tarjoaa kattavat palvelut. Valaistut laiturit on varustettu vesipistein. Sähkön voi vetää veneeseen laiturilta. Yleisjätteen ja jäteöljyn keräyspisteet ovat laitureiden välittömässä läheisyydessä. Käymäläjätteiden imutyhjennyslaite löytyy runkolaiturista. Kerhotalosta löytyvät käymälät ja suihku. Veneiden lasku trailerilla on vaivatonta veneluiskan ansiosta. Autoille satama-alueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa. Valvontakamerat vastaavat sataman valvonnasta ympärivuorokauden.

Kaikki kerhon tarjoamat paikat ovat laituripaikkoja. Emme vuokraa poiju- tai ankkuripaikkoja. Tarjolla on aisa- ja paalupaikkoja. Aisapaikoissa veneen perä kiinnitetään teräsaisoihin tai pieniin kävelysiltoihin, jotka kelluvat ponttonien varassa. Aisapaikkamme ovat 2,5m,  3,0m ja 3,5m leveitä. Teräsaisapaikat soveltuvat parhaiten avoveneille. Veneille, joissa on kansirakenteita, paalupaikat ja kävelysiltapaikat ovat parempi vaihtoehto. Satamassamme on 3,5m, 4,0m ja 4,5m leveitä paalupaikkoja. Veneen perä kiinnitetään niissä puupaaluun, joiden päässä on metallirengas.
Jollia varten kerho tarjoaa rantapaikkoja veneluiskan vierestä.

Hinnat

Laituripaikkoja myönnetään vain kerhon jäsenille. Hinnat ovat vuosimaksuja. 

Venepaikkamaksut Hinta
2,5m leveä aisapaikka 280 €
3,0m leveä aisapaikka 370 €
3,0m leveä kävelysilta, pituus 6m 400 €
3,0m leveä kävelysilta, pituus 9m 425 €
3,5m leveä kävelysilta, pituus 9m 515 €
3,5m leveä paalupaikka 475 €
4,0m leveä paalupaikka 555 €
4,5m leveä paalupaikka 685 €